fredag 3. august 2012

Shamubag “Sommermagi”

DSC_1888

De Lillos sier det så deilig: “Idyll!”

I dag skinner solen og jeg NYTER det! “Jeg lå og så på stjernene…” det vil jeg gjøre i kveld.. sammen med litt rosa bobler og hjerter i brann og berusende ord…

Livet er IDYLL og sommerfri!

Denne sommervesken kan du kjøpe ved å sende meg en mail på shamu@speilbildet.com eller gå inn på butikken og kikke og klikke.

Vesken er sydd av bare vintagestoffer, sengetøy ytterst i de nydeligste retrofarger. Resten av sengetøyet skal jeg sy meg en kjole i tenker jeg, for det er supermykt og DEILIG, dessuten blir jeg jo yrende glad av det. Smilefjes

Ha en strålende helg!!

Husk å like shamu på Facebook da. Tjohei!

DSC_1886

3 kommentarer:

rockefår sa...

Heisann, angående IKEA lurer jeg litt på hva jeg har sagt ja til, impulsiv som jeg er så gikk jeg rett på "limpinnen" uten å spørre om alle detaljer. Så jeg venter på nærmere beskjed om hvor, hvordan og når.
Ellers høres det ut som om du selv har mange gode ideer? Det er kanskje et poeng at det ikke er for komplisert hvis det skal inspirere andre til å sy selv!?
Jeg har bytta tlf og fant ikke nr ditt her, men du må gjerne ringe meg om du vil prate litt på forhånd, tlf 91546925. Ellers sees vi på onsdag, blir koselig å treffe deg igjen!

rockefår sa...

Det skulle være utropstegn etter dine mange gode ideer:-) - og så glemte jeg å si at du har vist myr fint i det siste!!

Shamu sa...

Takk for svar. JEG ringer deg senere i dag jeg! Garantert! :-)Gleder meg til å se deg i morgen! Klem