onsdag 29. februar 2012

Min mor ler av min fornuftighet….

DSC_1428

Nå er det sånn at mamma sitt garnlager er like hysterisk svært som mitt stofflager, og ingen av våre representative lagre har planer om å minkes, i den grad at de stadig økes ved nye innkjøp, donasjoner, skattefunn etc.

Mitt garnlager er relativt beskjedent, og består vel hovedsakelig av donert garn fra mamma sitt garnlager i form av rester. Noe garn er egetkjøpt, men det er tykt Eskimogarn kjøpt inn med planer om luer og sjal til messer og gaver.

Nå er det sånn at jeg har fått det for meg å bruke opp garnlageret mitt før jeg kjøper mer garn! For garn tar plass! Og plassen trenger jeg til STOFF!
Eneste garn jeg kommer til å kjøpe, er garn jeg trenger for å ferdigstille prosjekter jeg ikke har egnet garn til å ferdigstille med.

Med mine muligens 4 bæreposer med garn, syns jo mamma dette er hysterisk morsomt, at jeg skal slanke lageret mitt som ikke engang har nådd å bli ett lager… det er vel like morsomt for henne som det for meg er at andre kjøper stoff til hvert enkelt prosjekt de syr… altså slike fornuftige sjeler som ikke har stofflager, men som PLANLEGGER… noe jeg ikke kan.

Men, jeg skal få til dette! Så nå er jeg igang med noe uhorvelig gammelt bomullsgarn, stivt og skummelt å hekle av. Jeg tror egentlig ikke det egner seg til så mye, men en liten handleveske kan det vel muligens bli?
Jeg har 3 nøster tilgjengelig, med 75 yards i hvert nøste. Jeg er spent på hvor langt jeg kommer.. så her hekler man på gefylen.

Tror du jeg får en veske/nett i en noenlunde grei størrelse ut av dette?
Og når ble grønt feil? Grønt er skjønt!

Så nå mamma, nå kommer jeg snart og henter flere garnrester! Tjihiiii!

3 kommentarer:

Casa Nyheimen sa...

Jeg driver også å slanker mitt lille garn lager før jeg lar meg selv kjøpe mer..måtte flytte lagerplass fra ett skap på det rommet som nå skal bli jenterom til syrommet så garnet får ikke ta mer plass enn de to tildelte kassene det har! ;P
Kan du å strikke eller er det kun hekling du driver med?
Vet om ei kjekk restegarn-oppskrift på lue :) (google kari traa lue, så kommer det opp ei side fra nikostrikk eller noe slikt)

Shamu sa...

Jeg tror vi er flinke vi to Casa. hehe..
Jeg kan ikke strikke nei, eller jeg kan strikke rett frem, ikke vrang, felling og lking og sånne ting. Så teppe kunne jeg fått til, eller lappeteppe.
Men jeg vil lære! Så jeg skal gå og kikke på denne lua jeg. :-)

Casa Nyheimen sa...

Her var det noen finfine hekle-puter med stoff bakside, og jeg har sett at du både kan å hekle og sy ;)
http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2012/03/hekla-garnresteputer.html

Om du trenger strikkeskole så har dropsdesign.no fine videoer :)