torsdag 22. mai 2014

Svaner og Giraffer i Sommersol!

DSC_4345

Da er vi igang med sommergarderoben til Alea. I år skal hun nemlig få masse hjemmesydd. Hun trenger flere t-skjorter, selekjoler, shortser, skjørt, korte tightser og tynne kosebukser i gamle sengetøy tenkte jeg.
I tillegg må jeg bare fortsette å sy truser, for DET er moro det!
Tidligere år har jeg ikke prioritert sommerklær til ungene mine, jeg har kun sydd for salg og for messer. I år blir det andre boller. Mine skal prioriteres mens de enda er så små at de VIL gå med hjemmesydd. De vokser jo så fort at hjemmesydd-tiden er i ferd med å gå fra meg. Hjelp!

DSC_4329DSC_4331

Stoffene jeg har brukt er kjøpt hos Stoff og Stil og Kreativ, knappene har jeg fått av min kjære reservemor, jeg vet ikke hvor hun har kjøpt dem. De er supersøte; stripete i lysegult og hvitt.


DSC_4335DSC_4342

Mønstrene er hentet fra Gekko og Fam Irvoll. Veldig god passform på dem begge, passer supert til min slanke jente.
T-skjorta skulle jeg egentlig pynte med en stor sløyfe, men jeg syns igrunnen den ble nok i seg selv med det grønne prikkete kontraststoffet, lilla ribb og gule knapper. Det er så MORO å leke med farger, og giraffene elsker å boltre seg i sånne lekne sammensetninger.

Ekstra moro er det å ha en datter som blir så GLAD så glad, hun danser rundt i de nye klærne og spretter ut for å være modell.
“Mamma, jeg ELSKER å være din lille dukkemodell!”

Livet er skjønt!

DSC_4337DSC_4340

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Helt herlig sett! Forfriskende stoffkombinasjon - det grønne stoffet går jo strålende sammen med fototrykket! :)

SiriR sa...

Så herlig sett! Og gøy når barna setter pris på det vi lager:)