mandag 19. desember 2011

Julekjolen har vært på juleshow og man har… sippet

DSC_0852

Da jeg sydde DENNE kjolen i November, fikk jeg omsider fylt en mangeårig drøm om å sy en barnekjole ut av gamle juleduker. Juleredesign.
Like greit å få gjort det før barnet er så stort at hun nekter å gå i duk… så tenkt, så gjort.

Nå har julekjolen fått lov til å være med på bursdagsfeiring og storbytur til juleshowet hvor storesøster skulle danse. DSC_0804-2
Steps Dansestudio har hvert år juleshow, og i år foregikk dette i Sandnes Kulturhus.
Vi kjørte av gårde tidlig om morgenen og fikk med oss en lang og koselig dag i gamle trakter. På Kjæres bursdag! Hurra for ham! Elsk!
DSC_0795
Vi koste oss alle sammen på show, også kjolen.
Undertegnede felte nok også en tåre eller to i pur stolthet da eldstebarnet stilte på scenen og viste oss hva hun har lært. Guriland så flinke de var!
DSC_0844
PS. Det er ikke lov å kommentere bildekvaliteten… det var vel muligens det beste bildet vi fikk tatt. Jeg er skikkelig imponert over min kjære fotograf av en mann.. hihi..

Så, da er julekjolen foreviget med ett actionbilde, familien har vært på langtur, jula nærmer seg, eldstejenta har dansejuleferie og jeg er igang med kakemanndeigen.

God Jul på deg, og klem fra meg! Smilefjes

DSC_0854

5 kommentarer:

Miriam sa...

For en nydelig kjole.
Kos dere

Tråkleguri sa...

Så søt kjole... Veldig gøyal redesign. Det er et poeng å slå seg helt løs nå, for om litt kommer sikkert nåløyet til å være veeeldig trangt i noen år :)

Skjønner godt at du var stolt av elstejenta! Jeg blir på sipperen bare de små knottene mine tasler gjennom barnehagen i hvit strømpebukse og glitter i håret den 13.desember.

duBedåre sa...

Knallkul kjole! Og du har jammen rett, vi må ikle småtrolla det vi lager nå så lenge de finner seg i det... Skrekk og gru, en dag er ikke mors hjemmelagde verdens beste lenger...

Shamu sa...

Takk for ros jenter! :-)

Godt å høre at vi er flere som sipper Tråkleguri... hehe... Det er noe ved det å se sitt barn fremføre noe, alt fra å gå i tog til å danse på en scene.. spiller ingen rolle hva egentlig, bare det at de opptrer er nok.
Jeg sa til min kjære at jeg nok hadde sippet like mye om hun bare kom ut på scenen og sa "HEi".. hehe

duBEdåre... vi får virkelig nyte øyeblikkene og kreere barneklær til småtrolla så lenge vi får lov.. hihi

I en Sving sa...

Så nydelig kjole. Blir så flott når man får man får mønster og stoff til å stemme godt overens :)