lørdag 3. desember 2011

Litt forsinket trekning av GIVE AWAY!

Hurra

Jeg lider av ett aldri så lite snev av alzeimers eller rett og slett dårlig hukommelse. Så jeg GLEMTE hele trekningen 1. Desember! Bad bad girl!

Men, heldigvis glemte jeg den ikke helt. Jeg kom jo på den i dag. Og luene ligger jo her og venter på å bli utplukt til den heldige vinner, den som fryser aller mest på ørene i vinter….. og hvem kunne vel det være?

Jeg har foretatt trekningen blant DERE som deltok i konkurransen, og jeg må bare få si EN ting:

TAKK for utrolig koselige kommentarer!! Jeg koooser meg når jeg leser hva dere skriver, og at dere i det hele tatt vil være med – det betyr jo enten:
1. Dere fryser veldig
2. Dere liker luene mine
3. Dere er konkurransemennesker

Jeg er ikke så nøye på hva som er årsaken, jeg nyter at dere er med og at jeg kan få lage litt spenning for MEG og dere.

Så…. trallallallallaaaaaa… vinneren denne gangen ble:

3 prinser

Du tok faktisk hele 5 lodd, men vant på det første. Så TAKK!

Da jeg skulle snike meg inn i bloggen din for å gi deg en beskjed om vinnerlykken, ser jeg jo at det er lenge siden sist. OG da må jeg få lov til å ANBEFALE alle å ta en titt inn og SE på de fantastiske veskene hun har sydd. Så HERLIG måte å bruke stoffrester, så glade og spreke og morsomme vesker du har laget. GØY!

Send meg en mail på shamu@speilbildet.com og gi meg navn på ønsket lue og din hjemmeadresse, så skal vi se om du ikke får deg en aldri så liten lue til jul. :-)

2 kommentarer:

3prinser sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
3prinser sa...

Tusen takk!! Det var morro :)

Gleder meg :) Ha en fin advents tid!

juleklem, Katrine