fredag 17. juni 2011

Trøbbel i Paradis og rosa løsninger…Vi som er bevandret i Bloggorama er godt kjent med de vedvarende kommentarproblemene i Blogspot-blogggene.
Allikevel syns jeg det er greit å informere og gi litt tips til dere som muligens ikke har fått med dere dette, eller til dere som har gitt opp å kommentere…


Jeg, som de fleste andre som blogger, simpelthen ELSKER å få kommentarer på innleggene våre.
Selv om vi ved å studere besøkstallet, faktisk ser at man har godt besøk, så er det en helt sær tilfredsstillelse og barnslig GLEDE når man oppdager en ny kommentar.

En TEORI om hvorfor noen ikke får kommentere, er at man har passordbeskyttelse på kommentarene.
Jeg har nå FJERNET denne, for å se om det hjelper (også krysser jeg fingre for lite og ingenting spam).

En annen teori som jeg i dag leste om i en av mine favorittstrikkeblogger: duBedåre, var at det hjelper om man ENDRER nettleser til Google Crome.
Jeg har selv denne nettleseren, og jeg opplever ALDRI problemer med å kommentere.

Så, nå håper jeg at du som:
- ikke får det til
- aldri har prøvd
- ikke gidder
- syns det er skummelt
- ikke tror du har noe fornuftig å si
- ikke har egen blogg og tror man trenger det for å kommentere (man kan kommentere som anonym)
- er sjenert

…nå håper jeg at DU og alle dere andre klikker dere inn og skriver hei, en koselig hilsen eller en roman.. Smilefjes som blunker slik at jeg får se at alt fungerer fint nå. Pretty Please?

Som gjenytelse lover jeg å også bli mye flinkere til å kommentere i bloggene jeg jevnlig besøker. For jeg får det jo til… heyhey!

Ha en strålende Fredag, gjør noe gøy, spis noe godt, le litt og gi deg selv ett klapp på skuldra fordi du rett og slett fortjener det.(bilder lånt fra Google Pictures)

18 kommentarer:

AK sa...

Hei Shamu!! Da kan jo jeg forsøke meg med å kommentere her da, så får vi se om det dukker opp eller ei... Enig med du, det er superkoselig å se at man har besøk på bloggen sin, men enda mer superkoselig om noen faktisk legger igjen et lite spor etter seg. Jeg er vel en av mange som leser bloggen din jevnlig, men er nok ikke like flink til å legge igjen kommentarer... Men samtidig, skulle jeg ha kommentert alt hos deg som jeg synes er fint, ja da tror jeg jammen at jeg hadde brukt noen dager!! Lykke til med kommentarer i bloggen din :)

Anonym sa...

Jeg er også blant dem som leser mer enn jeg skriver i Blogorama:). Men her kommer en liten fredagshilsen til deg og dine, med ønsker om en superduper helg:)!

Klem fra en desember2006-mamma, Trude
(Sendt fra min Windows7 phone;))

kibou sa...

ser ut som at de andre her klarer å kommentere, så da kommer kanskje denne frem også? :-)

knallfin blogg du har...og jeg blir like imponert hver gang jeg ser noe nytt du har laget!

stå på videre! :-)

Susanne sa...

Det som fungerer for meg er å ta vekk krysset "hold meg pålogget"
Ønsker deg en fin helg! :)

Birkus sa...

Klart jeg og vil prøve å legge inn en kommentar hos deg :-) Og det ser jo ut som det går bra jo.
Tror nok vi alle synes det er kjekt med kommentarer i bloggene våre.
Masse god helg til deg og dine!

Prinsesse Vilikke sa...

Bra skrevet! Som vanlig! :humre:

Ønsker deg og dine en god helg!

evagårsolo sa...

Tja, tro om det funker nå?
Du lager mye fint i allefall

Monikum sa...

Hei, hei!!! Tester jeg vettu.

evagårsolo sa...

Funker:)

Anonym sa...

Hei! Vil berre sei at du lagar så mykje fint! Du er ei stor inspirasjonskilde!!
Ynskjer deg ei superfin helg!

Klem frå Alva(utan eigen blogg)

snakkemunn sa...

Tror nok at det ernoen som gir opp jeg kommenterer med samme nettleser som deg uten problemer. God helg.:)

OTiiBE sa...

Hei skjønne du!!

Jeg får alt for sjelden somlet meg til å takke deg for all den inspirasjonen og gleden som du sprer via blogen din!!

Ønsker deg en fantastisk sommer- og lykke til med flyttingen!! :-)

Klem, Eirin

Sonjazz sa...

Hei på deg :) Jeg har lest siden din lenge og er inmponert over hva du får til !! Og kjenner meg veldig godt igjen med kommentarproblemer. Noen blogger går veldig greit, hos andre må jeg kommentere med navn og adresse og hos andre kan jeg ikke kommentere i det hele tatt .... der funker ikke open id min. Trodde det bare jeg som som vanlig var klomsete , for jeg er ingen kløpper på dette. Jeg plundrer også masse når jeg skal lage innlegg på blogspot... bildene vil ikke flyttes dit jeg vil, og teksten vil ikke stå der jeg har lyst , bruker jeg store bilder legger de seg oppå hverandre , osv.....så det er nok å bli frustrert for i bloggverden.. Men belønningen er å surfe rundt på andres sider å se hvor mye flott som lages. Ha en flott regnværs dag Hilsen Sonja

Trine sa...

Hei og god morgen! Ja, helt enig med deg, at å få kommentarer på innleggene er tilfredsstillende og barnslig gledelig! Jeg elsker å få det! :) FOrresten....Du har redeisignet så utrolig mye fint! Å du er en morsom, fotogen possør for produktene dine!! HIhi! :)Ha ei fin og kreativ helg! :)

Inger Anne sa...

Hei,sender deg gjerne en liten hilsen, for det er veldig kjekt å få kommentarer. Jeg har problemer med å få lagt inn kommentarer på enkelte blogge. Det er jo så mye fint og kreativt der ute som man ønsker å gi kompliment til. Kjolene dine er bare så lekre og lekne :)

maanebarnet sa...

Hei hei!
Jeg var på boklanseringen i dag, og fikk knipset et par bilder av to av kjolene dine! Du er RÅ på redesign! Flinke flinke damen!!! Ligger bilder i bloggen min;).

Anonym sa...

Du lager mye fint og har en artig måte å skrive på. Fortsett med det!:)

Muviduki sa...

Den kjolen var "dritkul", båthals, pose effekt og empire liv i en kjole, kan man få det bedre. Heia gjenbruk og god smak:)