lørdag 2. mars 2013

Kjole “Soppglede og giftige prikker”

DSC_3055

Symaskinen har vært på service og jeg har hatt litt mindre syglede de siste dagene. Derfor er det nå en stund siden siste blogginnlegg og kreative krumspring.
Nå har endelig maskinen kommet ut av kofferten, blitt montert på sin faste plass og testkjørt. Den sviver som ei klokke!

DSC_3058

Selv om ikke sylysten og skapergleden har vært på topp i det siste, har handlegleden vært med meg. Så imens jeg har sittet i en stol og gjort andre ting, har jeg også nettshoppa stoff! O lykke!

Her er to av mine siste kjøp:
Ett aldeles nydelig soppstoff i herlig kvalitet fra KREATIV, samt ett prikkete interlock stoff av ikke helt ypperste kvalitet, syns jeg, fra 3 Hjerter. Jeg har handlet fra henne før, og vært kjempefornøyd, men dette stoffet skuffet meg litt da de hvite trådene på baksiden viser når man drar i stoffet. Det liker ikke jeg. Jeg tror jeg skal sy noen bukser av resten, ballongbukser. For stoffet er mykt og godt og veldig fint. Til denne kjolen, med ermer som ikke blir dratt noe særlig, syns jeg det passet bra.

DSC_3050

Mønsteret på kjolen er også fra KREATIV, men jeg husker ikke i farten hva det heter. Det er herlig enkelt, men har litt vide ermer til min lille minijente, syns jeg.

DSC_3051

Kjolen har fått gressgrønn ribb i halsen, grønn knapp på brystet og en hvit knapp nede ved merkelappen.
En herlig GLADkjole som matcher min aldeles alltid like lykkelige datter.
Denne blir herlig å gå på skolen i, med strømpebukse under til våren og ballongbukse under nå. Mulig jeg må sy en bukse i det prikkete stoffet til henne også. Smilefjes som blunker

DSC_3054

3 kommentarer:

knuffel sa...

Herlig kjole på ei flott jente! :D

Tone sa...

Nydelig kjole ,på søte Alea :)

Trådsnella sa...

Nydelig! Blir veldig glad om du finner ut hva mønsteret heter ;)