mandag 29. november 2010

Follow your dreams!

Vi går veldig, veldig spennende tider i møte! Herligalondon, som vi sa da vi var barn, dette er helt vilt!!
Jeg har vært byjente siden jeg var 8 år, bodd sentralt i Stavanger, levd ett A4 liv og vært lykkelig, uvitende om at det finnes alternativer…
Nå er jeg LEI tidsklemma, lei av å aldri ha tid til å være sosial på kveldstid, LEI av å ikke ha overskudd til mine egne barn, lei av å lage hurtigmiddager, LEI av å alltid, alltid være trøtt og føle meg syk pga stress, lei av å aldri ha overskudd til å være kreativ, LEI av å være lei!
Jeg VIL kjenne på øyeblikkene hver dag, jeg vil ha tid til å smile og le, jeg vil ha overskudd til å kunne gå en tur uten å føle at jeg bruker opp tida jeg burde brukt til noe annet, jeg vil bake en kake fordi jeg har lyst, jeg vil være en skikkelig god mamma med TID, jeg vil kjenne at jeg lever, jeg vil være en kjæreste med overskudd til kjærlighet, og sist men ikke minst jeg vil ha ro og tid og ENERGI til å leve ut drømmen min.. jeg vil SY!Herlighet, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!!
Nå har både jeg og Benny sagt opp jobbene våre i Stavanger.
Benny har fått ny jobb på bygdo, på Haua, jeg skal IKKE søke ny jobb.. jeg skal nemlig bare KOSE MEG!
Vi er på jakt etter hus i Flekkefjord.. vi skal bli sørlendinger og småbyasser på fulltid.
Huset skal ha plass til OSS, men også god plass til alle våre venner og vår store familie som vi regner med kommer OFTE på besøk.
Vi trenger STOR PLASS til den kreative fruen i huset.. for hun skal sy seg frem til drømmen om en egen liten sørlandsbutikk!
Jeg er HELT HYPER og OVERLYKKELIG over at vi turde! Vi TURDE å ta skrittet ut og følge drømmen!
Vi gjør noe sprøtt, noe vilt, noe helt hinsides vanvittig, egentlig.
Men vi LEVER! :-)
Jeg vil velge å være lykkelig, jeg vil velge mitt liv. Man lever kun en gang, og man vet ikke hva morgendagen bringer… man må følge drømmen mens man kan.

26 kommentarer:

Sølvi sa...

Åhhh for en drøm!! Å så heldige og priviligerte dere er! Ja det er viktig å følge drømmene sine, jeg kjenner meg veldig igjen i alt du skriver... heldigvis har jeg alltid sagt at jeg ikke vil jobbe 100% noen gang, og det er jeg glad for den dag idag:-) Velkommen til sørlandet forresten, dere kommer nok til å stortrives :-) Gleder meg til du åpner butikk, da skal jeg jammen ta meg en tur:-)

Judith sa...

Lykke til, så spennende. Flekkefjord er ingen dum by å flytte til, mange aktive folk der i byen.

Anita sa...

Herligalondon!! SÅ KULT :) Lykke te :)

~Anna~ sa...

Så MODIG du er! :) Vær stolt av deg selv, og familien din! Har savnet deg innpå her, håper det blir mer å se til deg etterhvert som du får bedre tid, du lager så fantastisk mye fint og inspirerende!
Håper drømmen din går i oppfyllelse! :)

LilleRosin sa...

Så fantastisk!

Kjenner jeg har veldig lyst til å gjøre noe av det samme, men er ikke heeelt klar til å følge drømmene mine riktig enda.

Anemone.made sa...

Helt utrolig kult da!! Dere er tøffe!

SiriR sa...

Så spennende!! Fantastisk skritt å ta, lykke til på veien:)

Shamu sa...

Tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger!!

Takk for velkomst Sølvi! Jeg gleder meg enormt til å komme HJEM! :-))

Judith - Tusen takk! Flekkefjord er fantastisk. Jeg har vært der i mange ferier siden jeg var liten. Med familie i byen så er det litt mitt. :-)

Takk Anita - navnesøster! hehe

Anna - Tusen takk. Føler meg litt gal, men det er en deilig følelse!
Koselig å være savnet. Nå slipper du det, for jeg er på full fart tilbake til mer energi og TID!

LilleRosin - Det er en tid for alt. Nå var det min tur, neste gang er det din. :-)

Annemone.made og SiriR - Tuuuusen takk!!!

Moan sa...

Veldig modig gjort! Tør å leve, tør å følge drømmene!
Gratulerer med beslutningen!

Lisbet sa...

Dette synes jeg var veldig flott gjort av dere. Husk at dere er nå i den beste tiden i livet og lev den til full med stil. Dette får dere til :-). Jeg gleder meg til å følge dere på veien gjennom bloggen din. Det du skrev i innlegget ditt slo meg ble nemlig 50% sykemeldt i dag. Og skulle ønske jeg kunne ha gjort som du.Men jeg og skal finne igjen gnisten og kreativiteten min som har blitt borte siden i sommer.Lykke til!!!!!!!!!

rockefår sa...

Så kjekt, spennende og bittelitt vilt!

Men følg drømmen, jeg gleder meg til å følge med.

Lykke til med alt som liggerr foran!

Hello sa...

Åh, så spännande! Lycka till! Och grattis!

EllenSand sa...

Jeg ønsker deg masse LYKKE TIL! Jeg er faktisk ganske så sikker på at du vil lykkes. De nydelige kjolene dine fortjener en liten butikk på sørlandet.
Den siste cupcake kjolen var bare knall!
Klem Ellen :)

Luna design...... sa...

Herregud så bra!!!!
Dette kommer til å bli så gøy!!
skulle ønske mannen min tjente litt bedre, da skulle jeg jaggu å levert oppsigelse i mårra og vært mamma, kjærste og kreativ kunstner på heltid jeg også. masse masse lykke til.

Berna sa...

Hurra for deg!!! Så rett du gjør! Det er virkelig min drøm også:)) Når man følger hjertet sitt så blir det alltid riktig!

Gry Aamodt sa...

Tøft gjort!

Jeg jobber fult nå med retrosømmen og syns det er SÅ gøy! En må bare satse!

Det er så godt å kunne jobbe hjemmefra, være fleksibel og tilstede i ungenes liv mer enn etter fem på ettermiddagene. Jeg storkoser meg med tilværelsen og håper jeg kan få til å holde på med dette leeenge. Jeg heier på deg!!

Lunamon sa...

Å så fantastisk!
Gleder meg til å følge deg videre. Kor tøff dokker e som verkelig gjør det!! Wow, tar av meg hatten. Det er så viktig å leve livet mens vi har det, man veit aldri ka morgendagen bringer. MAsse masse lykke til og kos deg i planlegginga også, for det har du tid til :o)

May Karin sa...

Du e jammen meg tøffe!! elle dokk!! Er vel en ting vi er flere om å ønske oss men ikke alle har mulighet til, eller tørr. Det blir nok fantastisk. Ønsker deg masse lykke til!! Håper vi sees igjen selv om du blir sørlending:)
Snakkes vel på sykroken hvertfall:)

Shamu sa...

Tuuuuusen takk for overveldende respons og støtte og koselige tilbakemeldinger! Jeg: lykkelig! :-)))

Jeg GLEDER meg masse! Kun 50 arbeidsdager igjen på jobb, og dette kommer til å gå FORT!

GLEDER meg til å være sammen med dere på fulltid, i tillegg til familie, venner og søm, og boller, og kaker og musikk og kos.. hehe..

duBedåre sa...

Shamu, jeg leste ikke dette innlegget før i dag, men jeg syns det er FANTASTISK at dere gjør dette valget, at dere tør å gjøre store endringer som kommer til å gi dere alle 5 masse MASSE fin tid sammen. Lykke til!! Håper drømmehuset finner dere snart, og at dere kan begynne deres nye liv sammen på ordentlig snart!

Om jeg noen gang nærmer meg Flekkefjord, skal jeg jammen oppsøke butikken din! Du har litt tid på deg til å starte opp, for jeg skal nok ikke til Flekkefjord med det første. Men jeg er spent! (o:

Shamu sa...

Tuusen takk for knallgod tilbakemelding. Den varmer og vi gleder oss!

Good klem til deg! :-)

Jan sa...

Jeg har lest bloggen din. Dere er tøffe som tørr å prøve noe annet. Det står det respekt av. Lykke til med hus og drømmen din.

Strikk og tøys sa...

Hei, må få ønske lykke til! Dette høres veldig spennende og befriende ut, tipper det er en drøm mange har, men ikke så mange våger å gjøre noe med. Stå på!

Anonym sa...

Fabelaktig, har aldri angret på at vi flyttet fra byen til landet i 2009, selv om jeg har en "vanlig" jobb her. Det er mye mere tid til familie, hobbyer og friluftsliv! Lykke til!

Perlehuset sa...

Lykke til, masse lykke til. Det er en deilig følelse, har hatt den selv. Vil råde deg til å droppe den delen med sørlandsbutikk, i disse tider trenger du ikke butikk, vi har nett og du er godt i gang. Med butikk følger de samme gamle problemene som du nå prøver å unnslippe. Tror veldig mange med egne butikker vil være enig med meg.

Cino sa...

For en herlig drøm! Og ennå herligere at du nå får levd den ut. Lykke til med flytting og ny tilværelse på sørlandet.