søndag 22. august 2010

Redesign Shamukjole “How to drop a boyfriend”


Har du kysset mange frosker, kvittet deg med tidenes feiltrinn, øvd deg ferdig slik at du føler du har mye å lære bort, eller er du bare ei dame med sans for humor og ironi, så er dette kjolen for deg!

How to drop a boyfriend

Jeg er veldig glad i humor i hverdagen, og dermed er jeg alltid oppmerksom på tekst på t-skjorter/topper som menneskene rundt meg har.
Kjoler med morsom skrift og tekster er det derimot lite av, og siden jeg ikke har broderimaskin enda, må man utfordre hverdagen litt med redesign.

Jeg kjøpte en t-skjorte i Oslo som bare måtte bli kjole. Eller det stemmer ikke, jeg kjøpte 3 t-skjorter. (Jeg har mye å glede meg til!).
Denne grønne ble til en enkel men deilig og ikke minst gøy kjole. Sval og deilig på sommeren, med små søte sorte sko til, eller morsom vinterkjole med langermet topp under, tykke strømpebukser og støvletter/Uggs elelr andre favorittsko på beina.
Kjoler skla man kunne bruke hele året, man må bare kombinere riktig.

Halsen på kjolen har blitt ny med samme stoff som i skjørtedelen.
Selve skjørtet har blitt sydd av ett mykt og utrolig deilig jerseystoff fra Stoff og Stil.
Selve firkantene rundt tegningene er i sølv, så kombiner kjolen med store sølvøredobber og sølvsmykker, så er du på plass for en bytur, garantert oppmerksomhet også. Er det ikke sånn det skal være da?

How to drop a boyfriend detalj2

Skjørtedelen har fått en Shamusirkel med en stor vintage sølvknapp i midten. Skal det være så skal det være.

How to drop a boyfriend detalj-2

Kjolen er i str. 38 og kan kjøpes i butikken.   

Bærer du denne kjolen kan jeg love deg at mannen din blir snillere enn snillest.. da kan du være lat og bare peke på alt du vil ha. Ja til søndager hver dag!
How to drop a boyfriend og Benny

5 kommentarer:

duBedåre sa...

HERLIG! Og skikkelig Shamu. (o:

Anemone.made sa...

Herlighet så flott!!!!!!!!!!!!!! Superkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

June sa...

Herlig og fantastisk flott kjole :D

Anonym sa...

Skikkelig kul :)

Simsalabim sa...

Riktigt snyggt! Jag gillar den skarpt! Var gärna med i min September Give Away genom att lämna en kommentar här: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html