tirsdag 27. mai 2008

J&S bukse "Great canvas"

HPIM0714HPIM0711HPIM0707

Lillebror har i disse dager sluttet med bleie!!!
Han er 3 1/2 år og blitt stor gutt *rørt*
Største premien i hans øyne er at han får gå med truse, og da med nye "Lynet McQueen" truser kjøpt for anledningen. STAS!

For å unngå uhell i en utrent selskapsblære, så trenger en liten gutt bukser som er lette å dra på og av.
Altså, unngå knapper, glidelåser og seler!

Frøken "Mor" i huset er ikke så glad i vanlige joggebukser, så da måtte hun til pers og starte prosjekt ny bukse garderobe til lillemann!
En liten STOR gutt skal da vises i mengden, og må da ha bukser som lar ham få lov til å være den lille showerten han jo faktisk er; morsomme bukser!

Her har han fått en bukse i kraftig blå canvas med gressgrønn ribb og matchende applikasjon i rumpa.
En skikkelig slitesterk bukse!
Ribben i livet er gjort smalere enn jeg pleier, da denne buksen skulle på en lang gutt som ikke trenger høy ribb i livet.

Størrelsen er 98-110.


Lillemann er veldig stolt over tisseferdighetene sine, det tisses på potta, på doen som sitter fast i veggen (hans egne velvalgte ord for å forklare hvilken do han mente.. hehe.. ) og nå øves det iherdig for å få til å tisse ute i hekken. Noe han enda sliter en smule med å få til.
Det som er spennende med å komme på nye steder, er å tisse på nye doer. Så hos naboene har han da innviet begge doene, en i hver etage! Viktig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅ herlig! Husker når jr sluttet med bleie, det var sååå stas!!!! Herlig med unger!!!! Som vanlig nyyyydelige ting du syr, eg er mektig imponert!!!! Koooos deg og ha en herlig dag! Klem Vibbedille

Shamu sa...

Å så koselig sagt da! *klem*
Og ja, unger er heeerlige! Man blir jo i godt humør hver dag, uansett, bare de sier noen ord på morgenkvisten.. hehe.
Ha en flott dag du også!