søndag 12. september 2010

Redesignkjole “Sunday Dinner Cupcake”

Sunday Dinner Cupcake - happy

En helg fylt med kvalitetstid med ungene, tegnefilmer, lego, Thomas-tog, dukker, Mikke Mus klubbhus og ja, har du barn så vet du hva jeg snakker om. Barnslig glede, latter, og masse, masse moro!

Man må jo inspireres!

Sunday Dinner Cupcake - tjihi

Når man da i tillegg baker Muffins, fordi naboen har ønsket seg det, også finner man ikke ut at naboen har reist, før man har puttet de i ovnen…
Ja, da blir det MANGE banan- og sjokolademuffins på oss andre.
Den nye naboen fikk litt da, tenker han var glad for å bli vekket til to søte jenter på 3 og 14 år, en hvit tallerken og masse cupcakes! Jadda, han gliste og takket han, så satser vi på at han faktisk BLE glad.. haha..

Sunday Dinner Cupcake - utgangspunkt

Jeg kjøpte en prikkete (jeg ELSKER prikker) topp på Fretex. De hadde akkurat pyntet en utstillingsdukke med den, jeg syns hun så bedre ut uten, puttet den i korga og betalte fornøyd.

Denne toppen skulle definitivt bli en kjole, en dag. Men siden jeg skulle spare den til “The Dress”, ble den spart *kremt* lenge.
I dag fant jeg rett inspirasjon. Toppen hoppet oppriktig av glede ut av redesignhaugen og freste lykkelig gjennom symaskinen. Hurra! Endelig, liksom… vi koste oss vi to!

Sunday Dinner Cupcake - jump

Man er heldig som har en datter i riktig størrelse man kan snylte på.
Hun er jo nydelig, fotogen og veldig glad i å hoppe. På kommando.
Litt kaldt på nattestid var det jo, men hun er lydig faktisk. Smilte gjorde hun også. Er det rart jeg er stolt! Veldig stolt også!
Vi knipset bilder i mørket. Kjolen er fin i dagslys også, men fint å vise at den også duger til sene middagsselskaper.

Størrelse 34 eller XS.

Kunne den friste ei leken snelle, passe høy og passe liten?
Den er til salgs i butikken.

PS. Modellen min er ca 155. Trenger du mål er det bare å sende en mail. :-)

torsdag 9. september 2010

Shamu på Twittertreff og kjendisblogg

Sosiale medier er kommet for å bli, noe jeg er utrolig glad for.
Jeg trives på nett; diverse forum, facebook, twitter osv… jeg liker tanken på at man kan møte folk man ellers aldri hadde truffet, og man knytter viktige bånd; spennende mennesker, nære venner og mennesker man kan lære fantastisk mye av.

Jeg har fått uendelig mange nye GODE venner via nett, livslange bånd og herlige minner.

I går dro jeg sammen med min kjære nordlendingkjæreste Benny, samt ett kreativt unikum av et menneske, bedre kjent som Gry, til Folken i Stavanger. Vi skulle på #TweetupStavanger.

Virkelig kjempekoselig kveld, MASSE spennende mennesker, superkoselige mennesker og utskeielser som to øller på en onsdag… Iiiiik… vi tar jo helt av jo.. haha..

Sånn ellers er treffet blogget med bilder på Trine Grung sin BLOGG. Hyggelig dame som snurt måtte innse at Shamu ikke baker kake til 60 påmeldte Tweetere.. haha.. men neste gang.. I promise! Ikke til 60 mann da.. måte på sjokoladebeholdning i shamuskapene.
Bloggen inneholder bilder, og ja, Shamuen har sneket seg med der også med sukkertøykjolen.
Hvis man ikke kan gå på tweetuper i joggebukse kan man gjerne gå i myke gode Shamukjoler. "#elsk

Her er da de bildene jeg fikk tatt. Jeg var for travelt opptatt med å skravle og glemte hele fotograferingen… jadda…

57952_1556658511911_1098677058_31568374_3228466_n[1]
Meg og Gry, eller rettere sagt: Gry og meg.
BTW, jeg tenker å bryte meg inn hos henne i nattens mulm og mørke og kidnappe den fantastiske kjolen. Ekte retro, ekte grandtantekjole.. hyyyl!

46604_1556675712341_1098677058_31568389_6475731_n[1]
I riktig rekkefølge: Hun som ikke fikk sjokoladekake, nordlendingkjæresten min og Shamuen sjøl. Dette er tatt etter 2 øl, og ja, man trengte ikke mer.


Sånn til slutt. Shamu har fryktelig spennende planer fremover.
I love sosiale medier, sa jeg det?